Guangzhou Jet Scaffold & Desing System Co., Ltd.
Jakość to przyszłość
| Miejsce pochodzenia: | Tianjin |
| Nazwa handlowa: | JET |
| Orzecznictwo: | SGS,ISO,BV,TUV |
| Numer modelu: | płyta stalowa |
| Minimalne zamówienie: | 1000 szt |
|---|---|
| Cena: | negotiable |
| Szczegóły pakowania: | 1. Rama rusztowania jest pustym opakowaniem, ładowanie w przechowarce 2. Na palecie 3. Jak potrzeba |
| Czas dostawy: | dni pracy 15 |
| Zasady płatności: | Western Union, L / C, T / T, MoneyGram |
| Możliwość Supply: | 1000 mkw. Dziennie |
| Orzecznictwo: | CE/ SGS | Cykl: | 300 razy |
|---|---|---|---|
| Materiał: | Aluminium 6061-T6 | Maksymalne obciążenie GS, ISO, BV, TUV: | 60KN / metr kwadratowy |
| Test: | SGS | Usługa: | Serwis OEM i serwis po sprzedaży |
| Ciężar na aluminiowany kwadrat: | 20-28 kg (szalunki standardowe) | Nośność: | 30–45 kN / m² |
| grubość aluminium: | 4mm | Standardowa długość szalunku: | 2,7 m, 2,34 m, 1,2 m |
| Podkreślić: | szalunki ścienne z betonu,lekkie systemy szalunkowe |
||
| Rodzaje | Szerokość | Wysokość | Grubość | Długość |
| 210 | 210 mm | 45 mm | 1,1-2,0 mm | 500–4000 mm |
| 225 | 225 mm | 38 mm | ||
| 240 | 240 mm | 45 mm | ||
| 250 A. | 250 mm | 40 mm | ||
| 250 mld | 250 mm | 50 mm | ||
| 300 | 300 mm | 50 mm | ||
| 230 | 230 mm | 63 mm | ||
| 240 | 240 mm | 63 mm |
2.Metalowa deska Z hakiem
| Opis | Szerokość | Wysokość | Grubość | Długość |
| Deska stalowa z hakiem | 225 mm | 63 mm | 1,5-2,0 mm | 730–3070 mm |
| Deska stalowa z hakiem | 230 mm | |||
| Deska stalowa z hakiem | 240 mm |
3. Deptak
| Rodzaje | Szerokość | Wysokość | Grubość | Długość |
| 420 | 420 mm | 45 mm | 1,1-2,0 mm | 1000–2500 mm |
| 450 | 450 mm | 45 mm | ||
| 480 | 480 mm | 45 mm | ||
| 500 | 500 mm | 50 mm | ||
| 225 | 225 mm | 38 mm |
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nasza przewaga
Nasza przewaga
1. Oszczędność energii i ochrona środowiska, oszczędzaj 2/3 stali niż rusztowanie z guzikami.
2. Proces cynkowania ogniowego, żywotność ponad 15 lat.
3. Nowa stal węglowa, właściwości mechaniczne o wysokiej wytrzymałości, obciążenie słupa do 200KN.
4. Grawitacja samoblokująca, może skutecznie zapobiegać poślizgowi księgi, zwiększając bezpieczeństwo konstrukcji.
5. Łatwy do demontażu wieża, oszczędność czasu i wysiłku, prędkość wieży rusztowania mocującego stalową rurę 4 do 8 razy, dla rusztowania klamry miski 2 razy.
6. Standardowe moduły, wydajne zarządzanie, łatwy w transporcie i zarządzaniu budową, zmniejszają ryzyko utraty strat.
Nasza firma
Firma JET została założona w Guangzhou w Chinach.
Oferujemy usługi z materiałem o wysokiej jakości niekwestionowanych usługach o konkurencyjnych stawkach. Dostarczamy kompletne rozwiązania dla systemu budowlanego i rusztowań.
Nasza różnorodna mieszanka produktów: system Ringlock, system ramy, stalowa deska, stalowa podpora, rura rusztowania i wszelkiego rodzaju łączniki, o wysokiej jakości do zastosowań komercyjnych i przemysłowychl branże budowlane.
Wielu naszych klientów to powracający klienci, których znamy i pracujemy od wielu lat.
Nasze produkty cieszą się dużą popularnością w kraju i za granicą, takie jak Ameryka, Australia, Europa, Bliski Wschód i tak dalej.
1. Pytanie:Jakie jest Twoje MOQ (minimalna ilość zamówienia)?
Odpowiedź: Jeden pełny pojemnik.
2. Pytanie:Jakie masz metody pakowania?
Odpowiedź: Zapakowane w pakiet i spoczywają luzem.
3. Pytanie:Jakie są twoje warunki płatności?
Odpowiedź: T / T 30% z góry i T / T 70% po wysłaniu kopii listu przewozowego, L / C 100% lub negocjować zgodnie ze statusem zamówienia.
4. Pytanie:Jaki jest twój czas dostawy?
Odpowiedź: 10-20 dni po otrzymaniu zaliczki lub akredytywy.
5. Pytanie:Jesteś producentem czy sprzedawcą?
Odpowiedź: Jesteśmy pionierem MATERIAŁÓW RUSZTOWANIA od dziesięcioleci.Nasza spółka grupy ma 8 filii i 4 fabryki, które obejmowały wszystkie systemy rusztowań.
6. Pytanie:Gdzie jest twoja fabryka?
Odpowiedź: Nasza fabryka znajduje się w mieście Tianjin (niedaleko Pekinu) i mieście Jiayu w prowincji Hubei, zapewniając wystarczającą zdolność produkcyjną i wcześniejszy czas dostawy.
7. Pytanie:Czy możemy odwiedzić twoją fabrykę?
Odpowiedź: Serdecznie witamy.Po ustaleniu harmonogramu zorganizujemy profesjonalny zespół sprzedaży, który zajmie się Twoją sprawą.
8. Pytanie:Czy możesz dostarczyć inne materiały na rusztowania?
Odpowiedź: Tak.Wszystkie powiązane materiały rusztowań.
(1) system rusztowań (system blokady kubka, system blokady pierścienia, system ramy, rury i łącznika)
(2) rury rusztowaniowe (1,5'-2,0 ') x (0,3-12 m), ocynkowane ogniowo / czarne.BS1139, STK500
(3) rury stalowe (ERW BS1387, SSAW PIPE, Sqaure / Rectangular tube GB / T6728)
(4) łącznik stalowy (łącznik swobodny / kuty matrycowo)
(5) stalowa deska z haczykami lub bez haczyków
(6) stalowa skrzynia schodowa
Osoba kontaktowa: Rachel
Tel: +8618594912526